Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο συνέβη τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, το απόγευμα λίγο πριν τις επτά, στη διασταύρωση της οδού Επτανήσων με την οδό Συρακουσών στην Πρέβεζα! Σε μια διασταύρωση, που έχει καταντήσει καρμανιόλα στην πόλη καθώς εκεί έχουν συμβεί στο λίγο σχετικά χρόνο της λειτουργίας της πολλά δυστυχήματα. Η μεγαλύτερη προσοχή των οδηγών αλλά και η λήψη απαραίτητων μέτρων από πλευράς αρμοδίων θεωρεούνται πλέον επιβεβλημένα.
Συγκεκριμένα αγροτικό ΙΧ με μεγάλη ταχύτητα, το οποίο κινούνταν επί της οδού Συρακουσών, συγκρούστηκε με όχημα, που κινούνταν επί της οδού  Επτανήσων με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του συνοδηγού του δεύτερου οχήματος.

'Ηταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το ΙΧ αγροτικό αναποδογύρισε μέσα σε παρακείμενο οικόπεδο. Πλημμυρισμένος στα αίματα ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, απεγκλωβίστηκε με δυσκολία χάρη στις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες πολιτών, που ήταν στο χώρο. Ταχύτατα, ασθενοφόρο επιλήφθηκε τη διακομιδή του στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου