Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κινδυνεύουν με λουκέτο Αστυνομία και Πυροσβεστική στο Θεσπρωτικό


Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να κλείσει τόσο το Αστυνομικό Τμήμα όσο και ο Πυροσβεστικός Σταθμός βρίσκεται ο Δήμος Ζηρού, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης υπηρεσιών.
Η ανησυχία στην τοπική κοινωνία τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πλήγμα για την περιοχή.
Ο Δήμος Ζηρού, θέλοντας πιθανόν να προλάβει γεγονότα, απέστειλε επιστολή στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής καταθέτοντας και πρόταση ώστε να μειωθεί το κόστος συντήρησης των δύο υπηρεσιών.
Προκειμένου λοιπόν να διασφαλίσει την παραμονή του αστυνομικού τμήματος στο Θεσπρωτικό προτείνει την δωρεάν παραχώρηση κτιρίου για τη φιλοξενία του. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα καλύπτει 43 τοπικά διαμερίσματα και συμβάλλει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας. 
Ο Δήμος Ζηρού διεκδικεί και την παραμονή του πυροσβεστικού κλιμακίου στο Θεσπρωτικό και με νέα επιστολή του, προς το αρχηγείο του Πυροσβεστικού σώματος, ενημερώνει ότι αναλαμβάνει την καταβολή του μισθώματος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού κτιρίου που θα μεταστεγαστεί το κλιμάκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου