Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συνάντηση συνεργατών και φίλων του υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Ζηρού κ. Γιώργου Γιάννου στην Αθήνα

Συνάντηση συνεργατών και φίλων πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ζηρού κ. Γιώργος Γιάννος στην Αθήνα την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Παραβρέθηκαν σημαίνουσες προσωπικότητες, άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, που εκφράζουν όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου της χώρας και οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα, όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Πρέβεζας κ. Σπύρος Καραμούτσος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ. Γιάννος, αλλά και ο κ. Παπαφωτίου που ήταν παρών, υπογράμμισαν ότι το ψηφοδέλτιο είναι ανοιχτό σε πρόσωπα που θα εκφράζουν όλο τον Δήμο Ζηρού. Κατά τις ομιλίες τους επισημάνθηκε, σε όλους τους τόνους, ότι το προγραμματικό πλαίσιο της αυτοδιοικητικής πρότασης της νέας παράταξης, θα εστιάζει σε κάθε τοπική κοινότητα, σε κάθε γειτονιά του Δήμο Ζηρού, χωρίς εξαιρέσεις, αποκλεισμούς, και τοπικιστικές στενότητες.
Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, γύρω από τη νέα δημοτική παράταξη, συσπειρώνεται ένα ευρύ φάσμα προσωπικοτήτων που καλύπτει πολιτικά όλο το χώρο από τη μετριοπαθή και φιλελεύθερη Δεξιά μέχρι το δημοκρατικό Κέντρο και τη ριζοσπαστική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου