Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τάκης Παππάς, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πρέβεζας: Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βεβήλωση των ελληνικών σημαιών στο Σεϊτάν Παζάρ

Σήμερα γιορτάζουμε την επέτειο της απελευθέρωσης του έθνους μας από τον τουρκικό μουσουλμανικό ζυγό. Πλησιάζουμε τα 200 χρόνια από την ηρωική στιγμή της εθνικής αφύπνισης σε μία συγκυρία όπου το έθνος μας καλείται σε μία νέα απελευθέρωση μέσα από την στρατηγική ανάπτυξη, τη μεθοδικότητα, την παραγωγική εργασία και συνάμα την απόρριψη παλαιοκομματικών και συντεχνιακών ζυγών να οδηγήσει τη νέα Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση.
Οι φωνές των ιδεολογημάτων του παρελθόντος, της δραχμής και της απραξίας δεν έχουν πλέον χώρο και αποδοχή στην εποχή μας.
Η Ανοικτή Συμπαράταξη Πρέβεζας Α.ΣΥ.Π., καλεί όλους τους νοικοκυραίους του δήμου μας και τη νέα μας γενιά να γίνουν οι σύγχρονοι απελευθερωτές του ¨ζυγού¨ της ατολμίας και της απραξίας που υπονομεύει το Δήμο μας πολεμώντας τον με τη ψήφο τους τα ΘΑ ΚΑΝΩ,  τα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, τα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ της Αθήνας και τα ΑΝΤΙ χωρίς αντιπρόταση.
Το μέλλον της Πρέβεζας τη φορά αυτή όχι απλά μόνο ανήκει αλλά και κινδυνεύει από τυχόν μία πάλι λάθος επιλογή μας...
Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα τη βεβήλωση των ελληνικών σημαιών στο παραδοσιακό μας συμβολικό Σεϊτάν Παζάρ, όπου αυτή τη φορά ¨γλίστρησε¨ ο πατριωτισμός και η λογική στο ¨σαπούνι ¨ της πλύσης εγκεφάλου του ανθελληνισμού που κάποιοι απλώνουν στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου