Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Πρέβεζα: Απίστευτο θράσος - Μαζί με τα εργαλεία έκλεψαν και τον... τράγο !!!

Ξεκίνησαν οι επίδοξοι διαρρήκτες στην περιοχή του Μύτικα Πρέβεζας και στο Μονολίθι να επιδίδονται σε αρπαγές αντικειμένων από αυτοκίνητα.
Επίσης κρούσματα κλοπών έχουν καταγγελθεί στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν περιστατικά στο οικισμό Δροσιάς ενώ το τελευταίο παρουσιάστηκε στο Μύτικα της Πρέβεζας.
Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν, από αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Μύτικα, πλήθος ακριβών εργαλείων, μεταξύ των οποίων ένα αλυσοπρίονο, μια ηλεκτροσυγκόλληση, έναn τροχό ενώ το απίστευτο είναι ότι από τον ίδιο χώρο στον οποίον υπάρχουν και ζώα έσφαξαν και πήραν και έναν τράγο.
Για το περιστατικό, το οποίο έγινε από τις βραδινές ώρες της Τρίτης μέχρι το πρωί σήμερα, ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες ενώ ο παθών έχει καταθέσει μήνυση κατ αγνώστων, μετά την μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη.
Τέλος σε επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νίκο Ντίτσο, είπε ότι τα περιστατικά κλοπών έχουν γίνει πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο ενώ παρουσιάστηκε και κρούσμα διάρρηξης αυτοκινήτου στην παραλία.
Μάλιστα ο κ. Ντίτσος συμβουλεύει τους παραθεριστές να μην αφήνουν ξεκλείδωτα τα οχήματα τους όση ώρα βρίσκονται στην θάλασσα.
Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή:  Pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου