Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

4o river party στον Αχέροντα στο Πολυστάφυλο

Τεράστια επιτυχία γνώρισε το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργανώθηκε στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο και την αδελφότητα.
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων αποτέλεσε το 4o river party στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα που διοργανώθηκε την Κυριακή 12 Αυγούστου το βράδυ στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα στη σμίξη του Αχέροντα με τον Μαυροπόταμο.
Η εν λόγω εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων νέων αλλά και ανθρώπων μέσης ηλικίας, απ’ όλη την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο, ενώ το κέφι και ο χορός παρέμειναν αμείωτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση που απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια και τα συγχαρητήρια όλων, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί ανεβασμένη την... αδρεναλίνη για τον ερχόμενο Αύγουστο.
Στις 11 Αυγούστου το βράδυ διοργανώθηκε δημοτική βραδιά στο κέντρο του χωριού, η οποία επίσης γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από τον τοπικό σύλλογο οι πέντε πρώτοι αποφοιτήσαντες από ανώτατες σχολές κατά την δεκαετία του ’50, μετά δηλαδή από τον εμφύλιο πόλεμο και την κατοχή.
Την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 13 Αυγούστου διοργανώθηκε στην Πλατεία του χωριού εκδήλωση για παιδιά, όπου έγινε προβολή παιδικής ταινίας και προβλήθηκε παλαιό φωτογραφικό υλικό του χωριού καθώς και στιγμιότυπα από βίντεο.
Γενικά ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους οι οποίοι είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Πηγή: pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου