Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ RIVER PARTY ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ RIVER PARTY ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΟ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ο Σύλλογος Πολυσταφυλιτών «Η Αγία Τριάδα» σας ανακοινώνει ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ η διεξαγωγή του 1ου ΟΡΕΙΝΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (MTB 10km,MTB 30km) καθώς και του 7ου RIVER PARTY που ήταν προγραμματισμένα για την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015. Σημειώνεται ωστόσο ότι ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ MTRun10 χλμ. που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 18:00 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Η απόφαση για τη ματαίωση των εκδηλώσεων μας λυπεί, αλλά θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια των δεκάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα που είχαν δηλώσει συμμετοχή, καθώς και των φίλων μας που έξι χρόνια τώρα στηρίζουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση του river party. Οι έντονες βροχοπτώσεις εδώ και έξι μέρες σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες καθώς και η πρόβλεψη για συνέχιση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες μέρες δεν μας άφησαν περιθώριο να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή του ποδηλατικού αγώνα και του καθιερωμένου ετήσιου river party.
Δυστυχώς, ο καιρός φέτος δεν ήταν σύμμαχός μας. Μας μένει παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά η εθελοντική εργασία και το μεράκι που έδειξε η ομάδα διοργάνωσης των εκδηλώσεων. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές, τους χορηγούς, τον Δήμο Ζηρού και όλους όσοι βοήθησαν για τον σχεδιασμό των μονοπατιών, την κατασκευή χώρων φιλοξενίας των αθλητών και τη διαμόρφωση του νέου χώρου διεξαγωγής του river party.
Υποσχόμαστε ότι καιρού επιτρέποντος το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιήσουμε με ακόμα περισσότερη όρεξη και πείσμα τις εκδηλώσεις που δεν στάθηκε εφικτό να διεξαχθούν φέτος.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΙΤΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου