Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Aνακοίνωση του γραφείου του Chef 's Club Ν. Πρέβεζας

Ο Νομός Πρέβεζας έχει το προνόμιο να «βρέχεται»  κατά τα 2/3 από θάλασσα (Ιόνιο και Αμβρακικό) και μαζί με την ευφορία της γης, χαρίζει ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον, τόσο σε ποικιλία όσο και σε υψηλή ποιότητα προϊόντων, είτε αυτά είναι αλιεύματα είτε λαχανικά-εσπεριδοειδή-ελαιόλαδο-εκτροφή αιγοπροβάτων και βοοειδών με παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και κρέατος από τοπικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες, με αποτέλεσμα να παρέχονται άμεσα στην κατανάλωση της τοπικής αγοράς και γενικότερα της Ηπείρου και της υπόλοιπης Ελλάδας.
Μπροστά σε αυτή την πρόκληση για την ανάδειξη και παρουσίαση των προϊόντων και τον τοπικών συνταγών, η Λέσχη Ελλήνων Αρχιμαγείρων (Chef' s Club), έχει ορίσει για την Ήπειρο υπεύθυνο περιφερειάρχη τον κ. Αναστάσιο Τόλη (με καταγωγή από το Ζερβό Πρέβεζας), σεφ και επίτιμο Πρόεδρο της Λέσχης Ελλήνων Αρχιμαγείρων, με υπεύθυνο γραφείου Νομού Πρέβεζας, το μέλος της Λέσχης, κ. Αθανάσιο Βρεττό και βοηθό του, το επίσης μέλος, κ. Θεόδωρο Μελίδη.
Αυτοί σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, παράγοντες, παραγωγούς, βιοτέχνες και βιομηχάνους, που υπάρχουν στο Νομό Πρέβεζας καλούνται να προσφέρουν την πείρα, την τεχνογνωσία και τη στήριξη, σε ό,τι έχει σχέση με τα γαστρονομικά ενδιαφέροντα.
Μετά τιμής
Γραφείο Νομού Πρέβεζας της Λέσχης Ελλήνων Αρχιμαγείρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου