Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ημερίδα για γεωκτηνοτρόφους από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού στο Θεσπρωτικό

Μετά την ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2015-2020)» καθώς και το νέο καθεστώς των επιδοτήσεων η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας και γνώρισε εξαιρετική επιτυχία, το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού, -όπως είχε προαναγγείλει- ανακοινώνει την διοργάνωση νέας η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στην αμφιθεατρική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του γυμνασίου – λυκείου Θεσπρωτικού.
Η νέα ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γεωπόνων Πρέβεζας, είναι εμπλουτισμένη με περισσότερη θεματολογία.
Πιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
1.Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) - επιδοτήσεις.
2. Νομιμοποίηση σταβλικών εγκαταστάσεων.
3.Ορθολογικη χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Ομιλητές θα είναι οι Γάτσιος Αναστάσιος (πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας), Πάνης Χαράλαμπος (Μπάμπης) (προϊστάμενος ΟΠΕΚΕΠΕ Πρέβεζας – γεωπόνος), Κοτσαρίνης Μιχαήλ, Κοροναίος Θεόδωρος (γεωπόνοι).

Από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού καλούνται όλοι οι γεωκτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσουν την ημερίδα ώστε να είναι ενήμεροι για θέματα που άπτονται των ασχολιών τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου