Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το δήμο Ζηρού: Δελτίο τύπου



Μετά την καταμέτρηση στο 100% των εκλογικών τμημάτων του δήμου Ζηρού ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
Την επομένη του Α' γύρου των εκλογών η Νέα Πορεία καταγράφει ποσοστό 39%! Ένα πολύ μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στήριξε την προσπάθειά μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη.
 
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.
Ο αγώνας δεν τελείωσε. Βρισκόμαστε στο τέλος μιας μάχης και στην αρχή μιας νέας που θα αναδείξει τον  τελικό νικητή.
 
Το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα για έναν πρωτοεμφανιζόμενο συνδυασμό δεν έχει προηγούμενο στο δήμο μας. Πλέον όμως τα κριτήρια της ψήφου αλλάζουν. Οι δημότες έχουν να επιλέξουν την καταλληλότερη μεταξύ δύο επιλογών. Έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε  μια φθαρμένη δημοτική αρχή φορτωμένη με οικονομικά σκάνδαλα και κάθε είδους εξυπηρετήσεις και σε μια νέα παράταξη που έρχεται να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για τη μεγάλη αλλαγή στο δήμο μας.
 
Η πλειοψηφία των δημοτών  στέκεται πλέον  απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συστρατευθούν μαζί μας χωρίς ιδιοτέλεια για τον κοινό σκοπό. Ο έντιμος αγώνας μας συνεχίζεται. Αξιοπρέπεια και ψήφος δεν εξαγοράζονται!
 
Είμαστε δυνατοί μπροστά στο δεύτερο γύρο και με το κεφάλι ψηλά θα κόψουμε το νήμα στις 25 Μαΐου!
Νίκος Δ. Καλαντζής
Υποψήφιος Δήμαρχος - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου