Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στην ΠΕ Πρέβεζας

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, που θα πλαισιώσει την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, βρίσκονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, προτάθηκαν αρκετά ονόματα υποψηφίων. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει από την Ο.Μ. του κόμματος στην περιοχή μας η τελική εισήγηση στην κα Γεροβασίλη. Εφόσον δεν κάνει αποδεκτή την εισήγηση η υποψήφια Περιφερειάρχης με το ΣΥΡΙΖΑ, τότε τα κεντρικά της Κουμουνδούρου θα δώσουν την τελική λύση.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, προτάθηκε, και έχει σοβαρές πιθανότητες να επιλεγεί τελικώς, ο Δημήτρης Κωνής, που πρόσφατα επανεξελέγη στο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας και είναι και Πρόεδρος του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ της Νικόπολης Πρέβεζας.
Παράλληλα προτάθηκαν κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών, ο Ηλίας Χάιδας, ο Νίκος Λιβιεράτος, ο Δημήτρης Αλμπάντης, ο Γιάννης Κορωναίος, ο Δημήτρης Τάγκας, ο Σπύρος Βελέντζας, ενώ προτάθηκε και το όνομα του Λαοκράτη Βάσση.
Στο μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη, 26/2/2014 και ώρα 18.00 στη Λαϊκή Αγορά, συγκαλείται η νεοϋδριθείσα δημοτική παράταξη Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλείου, με κύριο θέμα την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα και την στελέχωση των επιτροπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου