Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απόσυρση του πολυνομοσχεδίου ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Κύριε πρόεδρε 
ως περιφερειακοί σύμβουλοι  της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ήπειρο θεωρούμε ότι  την Δευτέρα 15-7-213 έκτακτα πρέπει να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και να  ασχοληθεί με το πολυνομοσχέδιο που καταργεί  τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, απολύει δημοσίους υπαλλήλους  και ενισχύει περαιτέρω την φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα.

Σας καταθέτουμε ψήφισμα για  την απόφαση που πρέπει να σταλεί στη Βουλή, στη κυβέρνηση και στα κόμματα, με κύριο αίτημα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου έκτρωμα

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Κωτσαντής Κώστας                                    11/7/20013
Ζιώβας Βασίλης

ΨΗΦΙΣΜΑ

Όχι στο πολυνομοσχέδιο που επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις

Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στις σχεδιαζόμενες  απολύσεις - διαθεσιμότητες στο Δημόσιο  και τους ΟΤΑ. Οι απολύσεις αυτές  θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο και αυτές τις ανεπαρκείς κοινωνικές δομές που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών, θα ανοίξουν παραπέρα το δρόμο της ιδιωτικοποίησης επιφέροντας νέα πλήγματα στη λαϊκή οικογένεια.

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε απολύσεις - διαθεσιμότητες, ανεξάρτητα από υπηρεσία ή εργασιακή σύμβαση. Αντίθετα, είναι αναγκαίο να γίνουν προσλήψεις σε κρίσιμες για την εξυπηρέτηση του λαού υπηρεσίες, με πλήρη μόνιμη και σταθερή εργασία για τους εργαζόμενους. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων για να μην απολυθεί κανένας, για να μη διαλυθεί καμία δομή στους δήμους.
Ζητάμε την  απόσυρση του Νομοσχεδίου ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου