Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τραγικό δυστύχημα στο Μεσοπόταμο


Τραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος του χωριού Μεσσοπόταμος. Νταλίκα με κατεύθυνση από Ηγουμενίτσα προς Πρέβεζα, η οποία μετέφερε προκάτ σπίτι ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε από ύψος περίπου 7 μέτρων σε παρακείμενο αγρόκτημα.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Καναλακίου καθώς και η τροχαία από την Πρέβεζα ενώ ειδιοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία από την Πάργα η οποία έφτασε με 3 οχήματα και 8 άντρες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό από τα συντρίμμια του οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr ο 46χρονος οδηγός, της νταλίκας ανασύρθηκε νεκρός και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Καναλακίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του θα μεταφερθεί στα Γιάννενα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.

1 σχόλιο:

  1. antio file kai sinadelfe.tha mineis gia panta stin kardia mou san enas kalos odygos ,enas kalos oikogeniarxis,.itane krima na kopi etsi xafnika to nima tis zwis sou..antio kalo taxidi......o filos sou kai sinadelfos sou andreas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή