Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Στον απόηχο των εκλογών

   Την Κυριακή 14-11-2010 το βράδυ έπεσε η αυλαία των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι (χαρακτηριστικό των νέων «καλλικρατικών» δήμων), λίγοι όμως απ’ αυτούς οι ευτυχείς που εκλέχτηκαν.
   Από το χωριό μας στο νέο Δήμο Ζηρού εκλέγεται ο Περικλής Αθανασόπουλος (πρώτος στο Δήμο Θεσπρωτικού), ο οποίος ήταν υποψήφιος του συνδυασμού που κέρδισε στην εκλογική διαδικασία «Ζηρός, Δήμος για τον Πολίτη» του Δημήτρη Γιολδάση. Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γαλατά εκλέχτηκε ο Γιώργος Βασιλείου.
   Επιτυχίες όμως, είχαν κι άλλοι Μπουλμετιώτες, σε άλλες εκλογικές «μάχες», όπως τα αδέρφια Νίκος και Δήμητρα Αναγνώστου. Ο Νίκος εκλέχτηκε δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας, συμμετέχοντας στο συνδυασμό του «Δημοτική Συνεργασία» του Χρ. Μπαϊλη, που κέρδισε τις εκλογές στο συγκεκριμένο Δήμο. Η Δήμητρα εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Ηπείρου με το συνδυασμό του Β. Αργύρη «Ήπειρος, τόπος να ζεις».
   Είμαστε βέβαιοι πως θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους. Εμείς, απλά, τους ευχόμαστε δύναμη και επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου