Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Πέτρου Τσάτσου, νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ζηρού


Επιθυμώ να ευχαριστήσω  θερμά τους Δημότες του Θεσπρωτικού, της Λάκκας Θεσπρωτικού και του Δήμου Ζηρού που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο σε σταυρούς σε όλο το Δήμο Ζηρού. 
Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη τους και ότι θα παλέψω για το κοινό καλό  και το αύριο των παιδιών μας.
Ευχαριστώ από καρδίας τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιολδάση για την τιμή που μου έκανε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του ανάμεσα σε άξιους συνυποψηφίους αλλά και για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. 
Συγχαίρω τον νικητή της αναμέτρησης και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του. 
Υπόσχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα σταθώ  αρωγός σε κάθε δημιουργική προσπάθεια προς όφελος των δημοτών μακριά από στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πανελλαδικές εξετάσεις από αύριο

Στα Μπουλμετιωτάκια, αλλά και σ' όλους τους μαθητές που ξεκινούν αύριο τις πανελλαδικές εξετάσεις, ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Επανεκλογή του Χρ. Μπαΐλη στο Δήμο Πρέβεζας

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Πρέβεζας έχουν ως εξής: 

Μπαΐλης Χρήστος (Δημοτική Συνεργασία): Ψήφοι 8072 και ποσοστό 55,19%

Παππάς Δημήτρης (Ανοικτή Συμπαράταξη Πρέβεζας): Ψήφοι 6554 και ποσοστό 44,81%

Ο νικητής και του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Πρέβεζας κ. Μπαΐλης δήλωσε:

«Η Πρέβεζα απόψε μίλησε και έδωσε μια πεντακάθαρη νίκη στη Δημοτική Συνεργασία, μία νίκη που ήρθε ύστερα από έναν μεγάλο κοινό αγώνα, έναν αγώνα έντιμο και ηθικό που στηρίχθηκε σε αρχές και αξίες όπως αρμόζουν και στο ήθος μας αλλά και στον πολιτικό πολιτισμό της Πρέβεζας. Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες που μας ψήφισαν, αλλά και όλους όσους δεν μας ψήφισαν. Ανοίγει μια νέα σελίδα για την Πρέβεζα και θα πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα είναι για εμάς μεγάλη τιμή, αλλά μεγαλύτερη είναι η ευθύνη. Γι αυτό θα ξεκινήσουμε και από αύριο να γυρίσουμε σελίδα, να πάμε σε μια άλλη δυναμική, σε μια άλλη διοίκηση και διαχείριση που θα δώσει μια άλλη ανάπτυξη και πρόοδο για τον τόπο μας. Από εδώ και πέρα ανοίγει ένας άλλος δρόμος, ένας δρόμος συνεργασίας, της σύγκλισης και της συναίνεσης θέσεων και απόψεων που πρέπει να βαδίζουμε από εδώ και πέρα για να δούμε αυτόν τον τόπο να πάει μπροστά».

Νέος δήμαρχος στο Δήμο Ζηρού


Νέος δήμαρχος στο Δήμο Ζηρού αναδείχτηκε ο Νίκος Καλαντζής, συγκεντρώνοντας στο β΄γύρο της εκλογικής αναμέτρησης ποσοστό 57,46%.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο νέος δήμαρχος Ζηρού αναφέρει:

«Αγαπητοί δημότες!
Μας δώσατε μια μεγάλη, καθαρή νίκη και δεσμεύομαι άλλη μια φορά δημοσίως να τιμήσω ανάλογα την εμπιστοσύνη σας.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους! Κι εσάς που μας πιστέψατε από την πρώτη στιγμή δίνοντάς μας το πρωτοφανές για νέο συνδυασμό 39% κι εσάς που μας κρίνατε καταλληλότερους στον δεύτερο γύρο. Σφίγγω με κατανόηση το χέρι και σ΄όσους δεν μας ψήφισαν. Θα πείσουμε στην πορεία ακόμη περισσότερους με έργα πια κι όχι με λόγια. Είμαστε όλοι δημότες του ίδιου δήμου, όλοι ονειρευόμαστε μια νέα πορεία για τον τόπο και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.
Καλώ και τις άλλες τρεις παρατάξεις του δήμου να λειτουργήσουμε συνεργατικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να δώσουμε νέα πνοή στον δήμο μας, στην καρδιά της Ηπείρου.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου που επί πέντε μήνες δώσαμε μεγάλο κι έντιμο αγώνα χωρίς κανένας να βαρυγκωμήσει.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξή της.
Ευχαριστώ το λαό του δήμου για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ που τόλμησε.
Με αίσθημα ευθύνης στέκομαι απέναντί σας και υπόσχομαι να μη σας διαψεύσω».

Δήμος Ζηρού: Συγκεντρωτικά αποτελέσματα β΄γύρου δημοτικών εκλογών


Καλαντζής Νικόλαος (ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το δήμο Ζηρού):Ψήφοι 6328 και ποσοστό 57,46%

Γιολδάσης Δημήτρης (Δήμος για τον Πολίτη): Ψήφοι 4685 και ποσοστό 42,54%

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο Γιώργος Παπαφωτίου δείχνει το δρόμο για τον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ζηρού

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους καλώ να προσέλθουν την Κυριακή 25-05-2014 στις κάλπες συναισθανόμενοι τη δημοκρατική μας συνείδηση και κληρονομιά για να αποφασίσουμε με την ψήφο μας, από θέση ευθύνης και καθήκοντος για την ανατροπή  των παλαιοκομματικών λογικών, των αναθέσεων και των δόλιων πρακτικών, χωρίς να χαρίζουμε σε κανέναν τον έντιμο αγώνα μας  ενάντια στα συμφέροντα και την εκμετάλλευση των συμπολιτών μας.

ΟΧΙ στο πελατειακό σύστημα και τα σκάνδαλα
ΝΑΙ σε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για το Δήμο Ζηρού

Θα συνεχίσω να είμαι παρών, χωρίς συμβιβασμούς, ιδιοτέλεια και συνδιαλλαγέςμε τεκμηριωμένες απόψεις και γνώμονα την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, αφουγκραζόμενος την ευθύνη μου απέναντί σας.

                                                       ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δελτίο Τύπου από την ‘‘ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’


Η ‘‘ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ ευχαριστεί εγκάρδια και θερμά, όλους όσους έδωσαν την μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί μας στο Δήμου Ζηρού. Όσους πίστεψαν στο όραμα και την προσπάθειά μας και μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Προσπάθεια η οποία εκτιμήθηκε από την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος αλλά οι περισσότεροι μας απάντησαν «σας ερωτευόμαστε αλλά δεν σας παντρευόμαστε».
Όλη αυτήν την περίοδο μας δόθηκε η ευκαιρία να καταδείξουμε τα προβλήματα και να αναπτύξουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον δήμο. Πρόγραμμα, καινοτόμο, ριζοσπαστικό, ρεαλιστικό, αλληλέγγυο και διεκδικητικό, που απαντούσε στα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής. Πρόγραμμα που βέβαια θα μείνει παρακαταθήκη για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν καταφέραμε όμως να πείσουμε και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξαν με διαφορετικά κριτήρια. Σεβόμενοι πλήρως την επιλογή τους, θα συνεχίσουμε πλέον εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπιζόμαστε με συνέπεια τα όσα προγραμματικά διακηρύξαμε.
Στον δεύτερο γύρο συνεχίζουν πλέον οι δύο παρατάξεις του Δήμου μας, οι οποίες βέβαια δεν μας έπεισαν για την ειλικρίνεια των προθέσεών τους.
Η μεν πρώτη «Δήμος για τον Πολίτη», εξαντλημένη από την πολυετή παρουσία και φθαρμένη από την ανεπαρκή τουλάχιστον διαχείριση, δεν κατάφερε στο νέο αυτό κύκλο να κάνει ούτε ανανέωση προσώπων, προδικάζοντας το αποτέλεσμα και σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει.
Η δε δεύτερη «Νέα Πορεία για το Δήμο Ζηρού» με νέα και κυρίως «άφθαρτα» άτομα, παρά τις θετικές προθέσεις, μας προβληματίζει έντονα.
Χθες Τετάρτη 21 Μαΐου, στην ολομέλεια του συνδυασμού μας, επικυρώσαμε ομόφωνα την πρόθεσή μας αυτή καθώς και τη στάση μας στον δεύτερο γύρο και καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν με συνείδηση, αξιολογώντας με τα δικά τους κριτήρια, την φερεγγυότητα, αξιοπιστία και ικανότητα των προσώπων.
Συνεχίζουμε όρθιοι και αξιοπρεπείς, πατώντας γερά στα πόδια μας, αντλώντας δύναμη από την αγάπη μας για τους ανθρώπους και τον τόπο μας. Με αυτή την αγάπη θα πορευτούμε την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία και σας καλούμε συνοδοιπόρους.
Ο επικεφαλής

Γιώργος Γιάννος

Δήλωση Στράτου Ιωάννου για το εκλογικό αποτέλεσμα

stratos
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου απέδειξαν ότι η ψήφος των πολιτών της ΠΕ Πρέβεζας, η ψήφος σας, έχει φωνή, έχει δύναμη.
Με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα. Δείξατε πόσο εκτιμήσατε το έργο μας και πόσο θέλετε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.
Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών μας γεμίζει ευθύνη και από αυτή τη στιγμή μέχρι και την τελευταία θα πορευόμαστε με την ευθύνη αυτή, θα τιμούμε την εντολή σας αυτή, με αγώνα και καθημερινή μάχη θέλουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους για τον αγώνα τους και να τους συγχαρώ όλους. Τους θέλω όλους στο πλευρό μου, ανεξάρτητα εάν εκλέγησαν ή όχι για να αφουγκραστούμε όλοι μαζί τα προβλήματα του τόπου μας και να παλέψουμε γι’ αυτά.
Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες μου και υπαλλήλους στην Π.Ε. Πρέβεζας και στην Περιφέρεια. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι τα εντυπωσιακά πράγματι υψηλά ποσοστά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, όχι μόνο δικής μου, αλλά όλων των ανθρώπων στην Π.Ε. Πρέβεζας, των Περιφερειακών Συμβούλων όπως και του επικεφαλής του συνδυασμού Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου, Αλέκου Καχριμάνη.

Από σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε.
Με επιμονή και εργατικότητα συνεχίζουμε.

Σας ευχαριστώ.
Στράτος Ιωάννου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας
Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη για τις Περιφερειακές εκλογές στην Ήπειρο

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες, τους ανθρώπους που μας στήριξαν σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, που όλοι μαζί καταβάλαμε, για να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας.
Δώσαμε μια μάχη με εντιμότητα, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ο αγώνας μας συνεχίζεται για την ανατροπή στην Ήπειρο και στην Ελλάδα.
Την προσεχή Κυριακή δίνουμε ακόμη μια αποφασιστική μάχη εναντίον των δυνάμεων της συντήρησης και των μνημονίων, για την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη, με στόχο μια Ευρώπη των λαών, της ισονομίας, της ισότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων

Όλγα Γεροβασίλη
Επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»,
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας

Δήλωση Γιώργου Γιάννου, υποψήφιου δημάρχου για το δήμο Ζηρού, για το εκλογικό αποτέλεσμα

 
 Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου, την κάθε μία συμπολίτισσα και τον καθένα συμπολίτη μας ξεχωριστά που τίμησαν με την ψήφο τους, την παράταξή μας. Ευχαριστώ και όσους δεν μας τίμησαν για την συμμετοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών.
Δυστυχώς τα συμφέροντα της περιοχής αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά πολύ ισχυρά.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και ξεχωριστά όλες και όλους τους υποψηφίους της «Εποχής Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία», ανεξάρτητα από το εάν εκλέχτηκαν ή όχι, για τον κοινό μας αγώνα.Έναν αγώνα με ήθος, πολιτικό πολιτισμό και αξιοπρέπεια, τον οποίο θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και κατά την διάρκεια της πενταετίας, παλεύοντας από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για τα συμφέροντα του Δήμου και των συνδημοτών μας και μόνο. Έναν αγώνα για τη νεολαία μας, τον μαθητή, τον αγρότη, τον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, τον συνταξιούχο, την εργαζόμενη μητέρα, τον ηλικιωμένο, τον μοναχικό, τον άνεργο, τον σκληρά δοκιμαζόμενο από την κρίση συνάνθρωπό μας. 
Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με βάση το πρόγραμμά μας, για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις, με πνεύμα διεκδίκησης και κοινωνικής αλληλεγγύης, με όλη την κοινωνία μαζί, για να είναι όλη η κοινωνία όρθια!
Η «Εποχή Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία» θα συνεχίσει να πιστεύει ότι ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δήμος Για τον Πολίτη: Δελτίο τύπου



Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας  και το πρόγραμμά μας την πρώτη Κυριακή. Κι ήταν η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Δήμου μας. 
Ήταν η έμπρακτη αναγνώριση του έργου που έγινε τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Σήμερα απευθυνόμαστε σε όλους. Ανεξάρτητα με την επιλογή που έκαναν την πρώτη Κυριακή.
Ζητούμε τη στήριξή τους. 
Ο Δήμος μας δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς. Πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται με σταθερότητα και με αισιοδοξία προς το μέλλον.
Με πρόγραμμα και με σχέδιο.
Και με ανθρώπους που τους ξέρετε. Τους γνωρίζετε. 
Απευθυνόμαστε σε όλους και ζητούμε την υπερψήφιση του συνδυασμού μας. Ενός συνδυασμού που δεν ανήκει σε κόμματα, δεν ανήκει σε παρατάξεις. Ανήκει μόνο στους κατοίκους του Δήμου μας. 
Στεκόμαστε με ευθύνη απέναντί σας και δεσμευόμαστε ότι υπεύθυνα θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Δήμου Ζηρού.
 
Γιολδάσης Δημήτριος 
επικεφαλής συνδυασμού  Δήμος Για τον Πολίτη

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το δήμο Ζηρού: Δελτίο τύπου



Μετά την καταμέτρηση στο 100% των εκλογικών τμημάτων του δήμου Ζηρού ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
Την επομένη του Α' γύρου των εκλογών η Νέα Πορεία καταγράφει ποσοστό 39%! Ένα πολύ μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στήριξε την προσπάθειά μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη.
 
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.
Ο αγώνας δεν τελείωσε. Βρισκόμαστε στο τέλος μιας μάχης και στην αρχή μιας νέας που θα αναδείξει τον  τελικό νικητή.
 
Το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα για έναν πρωτοεμφανιζόμενο συνδυασμό δεν έχει προηγούμενο στο δήμο μας. Πλέον όμως τα κριτήρια της ψήφου αλλάζουν. Οι δημότες έχουν να επιλέξουν την καταλληλότερη μεταξύ δύο επιλογών. Έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε  μια φθαρμένη δημοτική αρχή φορτωμένη με οικονομικά σκάνδαλα και κάθε είδους εξυπηρετήσεις και σε μια νέα παράταξη που έρχεται να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για τη μεγάλη αλλαγή στο δήμο μας.
 
Η πλειοψηφία των δημοτών  στέκεται πλέον  απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συστρατευθούν μαζί μας χωρίς ιδιοτέλεια για τον κοινό σκοπό. Ο έντιμος αγώνας μας συνεχίζεται. Αξιοπρέπεια και ψήφος δεν εξαγοράζονται!
 
Είμαστε δυνατοί μπροστά στο δεύτερο γύρο και με το κεφάλι ψηλά θα κόψουμε το νήμα στις 25 Μαΐου!
Νίκος Δ. Καλαντζής
Υποψήφιος Δήμαρχος - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: Αποτελέσματα περιφερειακών εκλογών στο Ν. Πρέβεζας

Συγκεντρωτικά Νομού
Εγγεγραμμένοι: 67.428
Αποτελέσματα της 20/5/2014 [Ώρα 22:03:39]
 
Συνδυασμός : ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
 
Τα αποτελέσματα αφορούν 161 ET επί συνόλου 161
 
1 ΣΠΥΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 3.890
2 ΓΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 3.871
3 ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ 3.079
4 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 2.985
5 ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.963
6 ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ 2.761
7 ΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ 2.380
8 ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ 2.344
9 ΚΟΝΤΑΞΗ – ΝΑΣΗ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ) του ΙΩΑΝΝΗ 2.289
10 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ 2.218
11 ΚΟΥΜΠΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2.094
12 ΚΑΤΣΑΡΟΥ – ΚΥΠΡΙΩΤΕΛΗ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.984
13 ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΓΑΝΑΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1.219
14 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ 590
Σημείωση : Τα εκλογικά αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο Internet, υπενθυμίζεται ότι είναι σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Αντιπροσώπων . Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Αντώνης Νάστας εκλέχτηκε Δήμαρχος Πάργας από την πρώτη Κυριακή

Ο Αντώνης Νάστας θα είναι ο νέος Δήμαρχος Πάργας, καθώς από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα ποσοστό ψήφων πάνω από 60%. 
Ο κ. Νάστας, τελικά, επικράτησε εύκολα και με καταμετρημένο το 100%, συγκέντρωσε ποσοστό 64,48% (17 έδρες),  ο κ. Ράπτης  30,08% (8 έδρες) και ο κ. Γάκης  5,44% (2 έδρες).

Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών 2014 - Δήμος Ζηρού, Συγκεντρωτικά (100%)

Σε 47 από τα 47 εκλογικά τμήματα

 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΨΗΦΟΙ
Γείτονας Μενέλαος (Λαϊκή Συσπείρωση)

3,97%
481
Γιάννος Γεώργιος (Εποχή Δημιουργίας-Ριζοσπαστική Συνεργασία)

9,98%
1211
Γιολδάσης Δημήτρης (Δήμος για τον Πολίτη)

47,23%
5730
Καλαντζής Νικόλαος (Νέα πορεία για το δήμο Ζηρού)
38,82%
4709

Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών 2014 - Δήμος Πρέβεζας, Συγκεντρωτικά (100%)

Σε 71 από 71 εκλογικά τμήματα
 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΨΗΦΟΙ
Βασιλείου Δημήτριος (Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία)
14,17%
2684

Θάνης Ιωάννης (Αριστερή Παρέμβαση)
1,29%
245

Κλάπας Ηλίας - Μιλτιάδης (Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας)

16,88%
3198
Μπαΐλης Χρήστος (Δημοτική Συνεργασία)
37,07%
7024

Νόβας Ιωάννης - Ταξιάρχης (Λαϊκή Συσπείρωση)
13,44%
 2547

Παππάς Δημήτρης (Ανοικτή Συμπαράταξη Πρέβεζας)
17,14%
3248




Σημείωση: Τα εκλογικά αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο Internet είναι ανεπίσημα. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία

Περιφερειακές εκλογές 2014

Συγκεντρωτικά Νομού Π.Ε. Πρέβεζας

Εγγεγραμμένοι: 67.424
Αποτελέσματα της 19/5/2014 [Ώρα 16.11]
aksiovioti
gerovasili
tsoumani
zapsas
xrisiavgi
aristeri-parmevasi

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου για το Δ. Zηρού Γιώργου Γιάννου στην Αθήνα

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, του ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ, πραγματοποιήθηκε  η ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Ζηρού με την παράταξη "ΕΠΟΧΗ δημιουργίας" κ.Γιώργου Γιάννου ,στους ετεροδημότες της Αθήνας.



Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δημοτικής παράταξης «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Δήμου Ζηρού


Από τους ετεροδημότες της Αθήνας, ξεκινά τις κεντρικές προεκλογικές του ομιλίες ο επικεφαλής της  Δημοτικής παράταξης «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», υποψήφιος Δήμαρχος  Ζηρού κ. Γιώργος Γιάννος.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ» το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα.
Το κέντρο  ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη (στάση μετρό Μεταξουργείο).
Αθήνα - Πλατεία Καραϊσκάκη, Ψαρών 4, T.K. 10438, Τηλέφωνο κέντρου: 210 5246608

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα επισκέψεων-ομιλιών του υποψήφιου δημάρχου για το Δ. Ζηρού Ν. Καλαντζή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΗΡΟΥ
ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ῾῾ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ῾
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΪΟΥ                            Βαθύ                     18.30
                                                                 Δρυμώνας             19.30
                                                                 Τσαγκαρόπουλο   20.30
                                                                 Πέντε Πηγάδια     21.00
ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ                                 Κερασώνας        19.30
                                                                Παναγιά             20.30
                                                                Κλεισούρα         21.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ                           Πολυστάφυλο                  17.30
                                                                 Άσσος                             18.30
                                                                 Νικολίτσι                        19.30
                                                                 Εγκαίνια εκλογικού
                                                                 Κέντρου Θεσπρωτικού   20.30
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ                             Εγκαίνια εκλογικού
                                                                 Κέντρου Φιλιππιάδας      21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΪΟΥ                    Αθήνα                            
                                                                Αίθουσα Πανηπειρωτικής  18.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ                        Ζερβό                   18.30
                                                                Γαλατά                 19.30
                                                                Παπαδάτες            20.30
ΚΥΡΙΑΚΗ  11 ΜΑΙΟΥ                        Κρανέα              10.30
                                                                 Τύργια               12.00
                                                                 Μελιανά            18.00
                                                                 Ρωμιά                19.30
                                                                 Ριζοβούνι           20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ  12 ΜΑΪΟΥ                         Γοργόμυλος      18.30
                                                                 Γυμνότοπος       20.00
ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ                                Κεντρική ομιλία
                                                                 Θεσπρωτικό          21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ  14 ΜΑΪΟΥ                        Κεντρική ομιλία
                                                                Φιλιππιάδα             20.30
ΠΕΜΠΤΗ   15 ΜΑΪΟΥ                        Ηλιοβούνια             18.00
                                                                 Πέτρα                     18.30
                                                                 Νέα Κερασούντα    20.00
                                       
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16 ΜΑΪΟΥ                  Δρυόφυτο                 18.30

                                                                 Άγιος Γεώργιος        20.00

Σοβαρό τροχαίο στο Λούρο!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 12:50 το μεσημέρι, λίγο πριν την είσοδο στο Λούρο Πρέβεζας.Συγκεκριμένα στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό με ένα ΙΧ , στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα τα οποία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες.Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες του αυτοκινήτου , ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων.

Σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ αυτοκίνητο στον Κερασώνα

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 8:00 το πρωί στον Κερασώνα. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν μια νταλίκα και ένα Ι.Χ το οποίο από την σφοδρή σύγκρουση μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Πρέβεζας.


Συνέχεια.....
ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 68χρονου οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου κ - See more at: http://www.epirusday.gr/18/post/2014/05/troxaio-atyxhma-nekros-agio-georgio-prevezas.html#sthash.2qkZvuQT.dpuf
Ο τραυματισμός του 68χρονου οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ήταν θανάσιμος!
ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 68χρονου οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου κ - See more at: http://www.epirusday.gr/18/post/2014/05/troxaio-atyxhma-nekros-agio-georgio-prevezas.html#sthash.2qkZvuQT.dpuf
ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 68χρονου οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου κ - See more at: http://www.epirusday.gr/18/post/2014/05/troxaio-atyxhma-nekros-agio-georgio-prevezas.html#sthash.2qkZvuQT.dpuf

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Κοινωνικά

Έφυγε απ' τη ζωή την Παρασκευή 2 Μαΐου, στην Ικαρία, ο Νίκος Σταύρου, γιος του Σπυρο-Σταύρου. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στην Τρίπολη.